Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Torische-Lenzen

Torische-lenzen

Torische lenzen zijn bedoeld voor mensen die te maken hebben met de oogaandoening astigmatisme. Bij astigmatisme is het zo dat u een troebel zicht heeft als u bijvoorbeeld naar voorwerpen om u heen of verder weg kijkt. De oogaandoening ontstaat wanneer het vlak van het hoornvlies niet bolvormig maar ovaalvormig is. Het licht dat uw ogen binnenkomt wordt vervormd en dat zorgt voor een wazig beeld. Een torische lens zorgt ervoor dat dit wordt gecorrigeerd en dat u gedurende de hele dag weer scherp ziet. Bij Onder de Linden kunt u torische contactlenzen gemakkelijk en voordelig online bestellen.

Welke torische lens past bij u?

Torische lenzen zijn er in diverse soorten. Zo kunt u niet alleen kiezen voor torische daglenzen, maar ook voor torische maandlenzen. Ideaal als u een uitgesproken voorkeur wil combineren met de behoefte aan een torische lens. Klikt u op het product van uw keuze, dan leest u meer over de verpakkingseenheid, de werkzame stoffen en het gebruik van de lens. De prijzen die u ziet in onze webshop, zijn altijd de prijzen inclusief btw en verzendkosten. Zo weet u dus altijd waar u aan toe bent en komen er geen onvoorziene kosten bij wanneer u op het punt staat om af te rekenen.

Verzending en bezorging

Bestelt u torische lenzen bij Onder de Linden, dan kunt u altijd rekenen op een spoedige verzending. Maar houdt rekening met een levertijd tussen de 3 en 5 werkdagen. U hoeft bovendien voor het ontvangen van uw producten niet per se thuis te blijven: u kunt ook kiezen voor een afhaallocatie bij u in de buurt. Bij het afronden van het bestelproces kunt u een locatie selecteren die voor u goed uitkomt. Ideaal voor mensen die fulltime werken of op een andere manier met een volle agenda te maken hebben. We zien u graag terug in onze webshop!