Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Silicone Hydrogel

Silicone hydrogel lenzen

Bent u op zoek naar kwalitatief hoogwaardige silicone hydrogel lenzen, dan bent u bij Onder de Linden aan het juiste adres. Maar wat zijn silicone hydrogel lenzen eigenlijk? Deze lenzen worden ook wel eens siliconen hydrogel lenzen, hydrogel lenzen of siliconen lenzen genoemd, maar het betekent allemaal hetzelfde. Lenzen die gemaakt zijn van silicone hydrogel zijn dunne, flexibele en zachte lenzen. Ze zitten over het algemeen erg comfortabel en kunnen daardoor gemakkelijk de hele dag worden gedragen. Bovendien laten ze veel zuurstof door. Dit zorgt niet alleen voor comfort, maar het is ook beter voor de ogen.

De voordelen van deze lenzen

Ogen moeten goed bevochtigd worden en niet lijden onder het dragen van contactlenzen. Vroeger werd water in de contactlens gebruikt om dit doel te bereiken, maar omdat dit water gedurende de dag verdampte, voelden de lenzen na een poos alleen maar droog en oncomfortabel aan. Tegenwoordig wordt er minder gebruik gemaakt van water, waardoor de lenzen niet uitdrogen. De perfecte balans tussen water en zuurstof zorgt ervoor dat de meeste mensen veel baat hebben bij deze lenzen. Silicone hydrogel lenzen kunnen ook voorzien zijn van een UV-filter, waardoor uw ogen extra bescherming genieten tegen zonnestralen. Zoals u merkt kunnen silicone hydrogel lenzen u veel voordeel opleveren. Ze zijn echter ook nog eens gemakkelijk en voordelig te bestellen, in de webshop van Onder de Linden!

Online bestellen is dé oplossing

Nooit meer in de regen naar de winkel of wachten in een lange rij aan de kassa: bestel uw favoriete producten gewoon vanuit uw luie stoel! Bij Onder de Linden kunt u rekenen op lage verzendkosten, duidelijke prijzen, kwalitatieve producten en een snelle verzending. U hoeft bovendien niet thuis te blijven voor het ontvangen van uw pakketje, maar u kunt ook kiezen voor een ophaallocatie bij u in de buurt! Bepaal helemaal zelf wat u het beste uitkomt. Heeft u vragen over ons, onze producten of het bestellen? Neem dan gerust contact op met de klantenservice voor antwoord en advies.