Onder de Linden Horen en Zien Online
Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Declaratie service


 
"Declaratie service" is gestopt per 1 februari 2019.
Waarom?
Het aantal klanten die van deze service gebruik maakte, is dermate afgenomen dat wij hebben besloten deze service te beeindigen. De reden van deze afname is dat men zelf steeds eenvoudiger kan declareren met b.v. de smartphone. Ook met zelf declareren was de verwerktijd aanzienlijk korter.

Bij Onderdelinden-horenenzien.nl kunt u indien u dit wenst, de declaratie van uw vergoeding direct met de meeste zorgverzekeraar regelen. De vergoeding wordt na goedkeuring/ontvangst van de zorgverzekeraar onmiddellijk op uw account bijgeschreven, dit als tegoed voor uw volgende bestelling of indien u dit wenst overgemaakt op uw rekening, u hoeft zelf niets meer te doen.

Het is dus niet nodig om naar een specifieke winkelketen te gaan om vergoedingen voor uw contactlenzen te ontvangen. eyelens.nl declareert alle vergoedingen vanuit de hoofd- en aanvullende verzekeringen voor bijna alle zorgverzekeraars in Nederland. In het overzicht kunt u de verschillende verzekeraars, de aanvullende polissen en de bijbehorende vergoedingen vinden.

Hoe werkt het!

Stap 1: In het besteltraject krijgt u na het factuuradres de keus "Ja, ik wil graag de kosten declareren aan mijn zorgverzekeraar", deze vinkt u aan.
Stap 2: U vult alle verplichte velden in  en maakt de keus reseveren voor de volgende aankoop of uitbetalen na uitkering zorgverzekeraar.
Stap 3: U neemt kennis van de declaratie voorwaarden en vinkt aan "ik aanvaard de declaratie voorwaarden".

Wat gebeurt er verder!

Fase 1: Uw declaratie wordt electronisch aangeboden bij uw zorgverzekeraar, deze controleert welke rechten en indien van toepassing de hoogte van de vergoeding.
Fase 2: De doorloop tijd van de verwerking van deze declaraties tot uitkering, is plus/minus 2 maanden afhankelijk van welke zorgverzekeraar.
Fase 3: Indien de declaratie geheel of gedeeltelijk aan ons is uitgekeerd ontvangt u hiervan een email met daarin de hoogte van de vergoeding en de kortingcode voor u volgende aankoop.
Fase 4: Het tegoed wordt geboekt in uw account en is voor u zichtbaar en beschikbaar voor uw volgende aankoop.
Fase 5: Heeft u gekozen voor uitbetaling, dan dient u de email te beantwoorden met de toevoeging van uw rekeningnummer en zal het bedrag aan u worden overgemaakt.
Fase 6: Mocht de hoogte van de vergoeding anders zijn dan wat volgens u van mening bent, dan dient u zelf met uw zorgverzekeraar contact op te nemen.

Voor alle duidelijkheid wij verlenen deze declaratie service, wij hebben geen invloed op de hoogte van de eventuele uitkering van de zorgverzekeraars. U bent de enige die als verzekerde met de voorwaarden van uw aanvullende verzekering kunt bepalen of uw wel of geen recht heeft op uitkering.

Lees hier de Declaratie voorwaarden