Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Multifocale-Lenzen

Multifocale-lenzen

Bent u op zoek naar kwalitatief hoogwaardige multifocale lenzen, dan bent u aan het juiste adres bij Onder de Linden. Multifocale lenzen zorgen ervoor dat u zowel van dichtbij als veraf goed en scherp kunt zien. Bent u toe aan een leesbril, of draagt u bijvoorbeeld al een multifocale bril? Dan kunnen multifocale lenzen een uitstekend alternatief voor u zijn. Multifocale contactlenzen zijn zeer prettig in gebruik. Waar u het van een multifocale bril misschien gewend was dat het leesgedeelte specifiek onderin zit, is dat bij multifocale lenzen anders. Het leesgedeelte namelijk beweegt met uw ogen mee. Bij Onder de Linden kunt u niet alleen kiezen voor multifocale maandlenzen, maar ook voor multifocale daglenzen.

Gezondheid van uw ogen staat voorop

Bent u het ook zo zat dat uw zicht niet optimaal is, en wilt u daar graag iets aan doen? Kies dan voor onze multifocale lenzen. Klikt u op de specifieke producten, dan leest u meer over de verpakkingseenheid, de werkzame stoffen en het gebruiken van de contactlens. Bestelt u voor het eerst lenzen, of wilt u overstappen naar een andere (soort) lens? Onder de Linden adviseert u om in alle gevallen eerst bij een specialist langs te gaan en een oogmeting te doen. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt voor uw ogen.

Waarom online bestellen?

Wij maken het bestellen voor u graag zo gemakkelijk mogelijk. De prijzen die u op onze website te zien krijgt, zijn altijd inclusief btw en verzendkosten. U krijgt dus niet te maken met extra, onvoorziene kosten. Bovendien zetten wij ons altijd 100 procent in voor een snelle levering van de bestelde producten. Verwacht u pakketpost van ons en wilt of kunt u niet thuis blijven voor ontvangst? Kies bij het afronden van het bestelproces dan een afhaallocatie bij u in de buurt, zodat u het daar zelf kunt ophalen. Zo gemakkelijk kan online bestellen zijn! Heeft u vragen, over ons of onze producten? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor antwoord en advies.