Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Air Optix Aqua HydraGlyde, testlens

Air Optix Aqua HydraGlyde, testlens
Air Optix Aqua HydraGlyde zijn maandlenzen van een materiaal op siliconenbasis dat Aqua Moisture System bevat.
0.00 *Prijzen zijn v.a. en inclusief btw
Air Optix plus HydraGlyde maandlenzen zijn op siliconenbasis, dit is een vochtvasthoudend materiaal met een bijzonder glad oppervlak.

Kosten
Testlenzen zijn gratis* indien deze worden gecombineerd met een reguliere lenzen bestelling van een ander merk of soort met dezelfde sterkte. Indien men alleen testlenzen wenst te bestellen of testlenzen gelijk aan het bestelde merk of soort, dan worden er handelings kosten berekend. Testlenzen worden dus niet gratis geleverd in combinatie met hetzelfde product.

De testlenzen dient u online te betalen (iDEAL) anders wordt uw bestelling niet in behandeling genomen.

Oogcontrole
Alleen testlenzen bestellen als je al contactlensdrager(ster) bent. Indien u nog nooit contactlenzen heeft gedragen of aan de sterkte twijfelt, dan moet u geen testlenzen bestellen maar maak dan eerst een afspraak bij de opticien, contactlensspecialist of optometrist voor een eerste aanpassing of lenscontrole. Bestel deze testlens dus alleen als uw uw ogen heeft laten controleren bij een opticien, contactlensspecialist of optometrist.

Voorwaarden
* U kunt slechts éénmalig van iedere soort testlenzen 1 set lenzen (= 2 verpakkingen R/L lens) gratis bestellen en slechts 1 set per order. Testlenzen gelden niet als reguliere aankoop, bij misbruik van de voorwaarden, behouden wij ons het recht voor om uw bestelling niet in behandeling te nemen. Klanten die alleen testlenzen bestellen en het jaar daarop weer alleen testlenzen bestellen zonder daartussen een bestelling te hebben geplaatst worden uitgesloten van de gratis testlenzen.

Lenstype
Zachte disposable maandlens

Verpakkingseenheid
1 stuks in een gebufferde zoutoplossing

Gebruik per oog
1 stuks (1 maand)

Materiaalsamenstelling
Lotrafilcon B: 67%, Watergehalte: 33%

Fabrikant
Alcon a Novartis company