Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Maandlenzen

Maandlenzen

Bij Onder de Linden kunt u terecht voor verschillende soorten maandlenzen van topkwaliteit. Maandlenzen zijn ideaal voor mensen die graag lang doen met hun lenzen. U vindt bij ons in de webshop onder andere multifocale maandlenzen, torische lenzen, zachte maandlenzen  en silicone hydrogel lenzen die u een maand lang kunt gebruiken. De prijs die u bij het product te zien krijgt, is de prijs inclusief btw en verzendkosten. Dit houdt in dat u bij het afrekenen niet voor verrassingen komt te staan! Maandlenzen bestellen was nog nooit zo gemakkelijk: gewoon vanuit uw luie stoel bestellen en voor u het weet heeft u het product in huis!

Veilig lenzen dragen doet u zo

Onder de Linden kan u altijd advies geven als het gaat om veilig contactlenzen dragen. Niet alleen geven we u graag meer informatie over uw ogen, oogaandoeningen en andere aanverwante zaken, ook kunnen we u adviseren als u vragen heeft. We raden aan om altijd een oogspecialist te bezoeken wanneer u voor het eerst lenzen wil gaan dragen. Deze kan u tenslotte tot in detail vertellen wat u nodig heeft om de gezondheid van uw ogen te waarborgen. Weet u eenmaal welke maand contactlenzen u nodig heeft, dan kunt u deze gemakkelijk en voordelen bestellen bij Onder de Linden.

Bestellen met voordeel

Wij bieden onze klanten graag extra voordeel. Het verzenden van uw bestelde producten doen we geheel gratis en uiteraard zo snel mogelijk. Daarbij hoeft u niet langer thuis te wachten tot het pakketje wordt bezorgd: u kunt er ook voor kiezen om het pakket ergens anders op te halen, op een locatie bij u in de buurt! Wilt u daar gebruik van maken, selecteer deze optie dan bij het afronden van het bestelproces.