Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

AOSept-plus met HydraGlyde, Test verpakking

1 stuk

AOSept-plus met HydraGlyde, Test verpakking
Aosept Plus HydraGlyde is een conservering vrij en gebruiksvriendelijk onderhoudsysteem voor alle typen zachte contactlenzen.
0.00 *Prijzen zijn v.a. en inclusief btw
AOSEPT-plus met HydraGlyde niet met alleen een krachtige drievoudige reinigingsformule maar zorgt ook voor draagcomfort de hele dag lang.Dit gebruiksvriendelijk onderhoudsysteem is voor alle typen zachte contactlenzen. Reinigen, desincfecteren, neutraliseren en verwijderen van proteïnen gebeuren in één enkele stap. Na minimaal 6 uur blijft er uiteindelijk een zoutoplossing over en kunt u de lenzen onmiddelijk weer worden ingezet.

Kosten
Testvloeistof is gratis* indien deze wordt gecombineerd met een reguliere bestelling van een 1/2 jaar (voordeel) verpakking lenzenvloeistof van een ander merk of soort. Indien men alleen testvloeistof wenst te bestellen of testvloeistof gelijk aan hetzelfde merk of soort, dan worden er handelings kosten berekend. Testvloeistof wordt dus niet gratis geleverd in combinatie met hetzeflde product.

De testvloeistof dient u online te betalen (iDEAL) anders wordt uw bestelling niet in behandeling genomen.

Belangrijk! Spoel uw lenzen nooit met Aosept Plus HydrGlyde alvorens ze in te brengen. Gebruik een steriele zoutoplossing om uw lenzen te spoelen. Breng Aosept plus HydraGlyde nooit in direct contact met uw ogen.

Vloeistoftype
Eén-fase waterstofperoxide verzorgingssysteem

Verpakkingseenheid
90 ml AOSept, 1 x AOCup met AODisc.

Vloeistof samenstelling
3% hydrogen-peroxide, phosphonic acid, sodium chloride, phosphate, polaxamer, HydraGlyde, moisture matrix(E0B0-21-polyoxyethyleen-polypoxybutyleen).

Fabrikant
Alcon, Forth Worth, Texas, USA