Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Regard All in One 3x 355 + 60 ml voordeelpack

Combi Deal

Regard All in One 3x 355 + 60 ml voordeelpack
Maak gebruik van de Combi Deal en bestel de lenzenvloeistof in combinatie met lenzen. Hiermee profiteer je van de laagste prijs. De lenzenvloeistof kun je ook los bestellen tegen een meerprijs. Kies dus voor het meeste voordeel en bestel lenzenvloeistof én lenzen.
37.45 *Prijzen zijn v.a. en inclusief btw
Artikelcode567

Kortingsschema
  • 1 = 39.95
  • 2+ = 37.45
Regard is een veilige, goed te verdragen lenzenvloeistof zonder concerveringsmiddelen en hierdoor uitermate geschikt voor gevoelige ogen. Regard is geschikt voor de dagelijkse verzorging van zachte lenzen.

Prijs
De bovengenoemde vanaf prijs (Combi Deal) is gebaseerd op de aankoop van 4x 6 weeklenzen, 4x 3 of 2x 6 maandlenzen dit i.c.m. 2x een 1/2 jaar verpakking Regard lenzenvloeistof. lenzenvloeistof. Wenst u 1x een verpakking i.c.m. voornoemde lenscombinaties, dan valt u in prijsschema 1. Indien u alleen lenzenvloeistoffen wenst te bestellen, dan heeft u geen recht op het voorgestelde combinatie voordeel en zal deze berekend worden.

Vloeistoftype
Alles-in-één verzorgingssysteem.

Verpakkingeenheid
3 x 355 ml. + 1x 60 ml. Regard All-In-One + 2 lenshouders.

Samenstelling
Gezuiverd water, natriumchloride, boorzuur, Hydroxyprophyl-methylcelulose (0,15%), poloxamine enOxyChlorite. CONSERVERINGSMIDDEL VRIJ.

Fabrikant
VitaResearch, Italy