Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Optiview Nereus reisverpakking

Combi Deal

Optiview Nereus reisverpakking
Maak gebruik van de Combi Deal en bestel de lenzenvloeistof in combinatie met lenzen. Hiermee profiteer je van de laagste prijs. De lenzenvloeistof kun je ook los bestellen tegen een meerprijs. Kies dus voor het meeste voordeel en bestel lenzenvloeistof én lenzen.
0.00 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode1694

Optiview Nereus Premium reisverpakking is een alles in één vloeistof voor het reinigen, desinfecteren en inzetten van zachte lenzen, deze vloeistof zorgt er ook voor dat de lenzen minder uitdrogen in de loop van de dag. Het resultaat is dat de lenzen langer comfortabel kunnen worden gedragen. Bijzonder aan dit onderhoudsysteem is de antibacteriële lenshouder. Deze lenshouder bevat zilverionen, doodt aanwezige micro-organismen en voorkomt de groei van nieuwe. Op deze manier word je dus extra beschermd tegen bacteriën.

Prijs
De bovengenoemde vanaf prijs is gebaseerd op de Combi Deal t.w. een reisverpakking lenzenvloeistof i.c.m. met 12x week/maandlenzen. Indien u alleen de reisverpakking wenst te bestellen, dan heeft u geen recht op het voorgestelde combinatie voordeel en zal deze berekend worden.

Vloeistoftype
alles-in-één verzorgingsystseem

Verpakkingseenheid
2 x 90 ml. Optiview Nereus Premium + lenshouder

Vloeistof samenstelling
Polyhexanide 0,0001%, Hydrolock, natriumfosfaat, Tromethamine, poloxamer 407, dinatriumedetaat + antibacteriele wegwerplenshouder

Leverancier
Optitrade Retail Groep, Houten