Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

OptiFree PureMoist Duopack 2x300ml

300ml

300653610350
OptiFree PureMoist Duopack 2x300ml
De puremoist lenzenvloeistof is een alles in iin verzorgingssysteem. De desinfectievloeistof biedt een effectieve bescherming tegen schimmels, bacterikn en acanthamoeba. U kunt uw lenzen goed bewaren in de vloeistof. Door het multi-fase systeem worden uw lenzen gedesinfecteerd en verwijdert het effectief vet- en eiwitaanslag.
24.99 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode300653610350
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
5

Voor welke lenzen is de OptiFree lenzenvloeistof geschikt?

Gebruik de vloeistof bij zachte maand- of weeklenzen. Ook zeer geschikt voor siliconen hydrogel lenzen.

Opti free puremoist met de Alcon HydraGlyde technologie

Alcon heeft de HydraGlyde Moisture Matrix technologie ontwikkeld. Hierdoor trekt de lens vocht aan en houdt deze vast. Zo wordt er een vochtig laagje gecrekerd op de lens. De lenzen blijven tot wel 16 uur vochtig. Zeer geschikt voor mensen met droge en gevoelige ogen.

Opti free puremoist kopen bij Eyelens

Koop eenvoudig online een opti free puremoist multipack 2x300ml. Hiermee heeft u genoeg vloeistof voor ongeveer een half jaar. De puremoist 90ml is zeer geschikt om dagelijks bij u te dragen in een tas of om mee te nemen als u gaat sporten. Gaat u op reis? Kies dan voor onze: OptiFree Puremoist voordeelpak met gratis reisverpakking. Dan bent u een jaar voorzien van lenzenvloeistof en kunt u met een gerust hart op reis.
Optifree PureMoist, een all in one verzorgingssysteem dat zorgt voor een 16 uur durende bevochtiging waardoor de contactlenzen tot het eind van de dag perfect aanvoelen. De vloeistof kan worden gebruikt met alle zachte contactlenzen inclusief silicone hydrogel.

Vloeistoftype
All in one verzorgingssysteem

Verpakkingseenheid
2 x 300 ml & 2 lenshouders

Vloeistof samenstelling
Steriele, gebufferde, isotone, waterige vloeistof. Het bevat natriumcitraat, natriumchloride, natriumboraat, propyleenglycol, TearGlyde® (een gepatenteerd bevochtigingssysteem met dubbele werking (Tetronic® 1304, nonanoylethyleendiaminetriazijnzuur), met POLYQUAD® (polyquaternium-1) 0,001% en ALDOX® (myristamidopropyldimethylamine) 0,0005% als conserveringsmiddelen.

Fabrikant
Alcon Laboratories Inc.

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review