Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

OptiFree Puremoist, 3x 300 ml.+90 ml. ½ jr. voordeelpak

Combi Deal

OptiFree Puremoist, 3x 300 ml.+90 ml. ½ jr. voordeelpak
OptiFree Puremoist, 3x 300 ml.+90 ml. ½ jr. voordeelpak
Maak gebruik van de Combi Deal en bestel de lenzenvloeistof in combinatie met lenzen. Hiermee profiteer je van de laagste prijs. De lenzenvloeistof kun je ook los bestellen tegen een meerprijs. Kies dus voor het meeste voordeel en bestel lenzenvloeistof én lenzen.
34.95 *Prijzen zijn inclusief btw
Fabrikant: Alcon - Artikelcode433

Kortingsschema
  • 1 = 34.95
  • 2+ = 32.45
Optifree PureMoist, een all in one verzorgingssysteem dat zorgt voor een 16 uur durende bevochtiging waardoor de contactlenzen tot het eind van de dag perfect aanvoelen. De vloeistof kan worden gebruikt met alle zachte contactlenzen inclusief silicone hydrogel.

Attentie! Helaas past dit produkt niet door de brievenbus, wij verzenden uw bestelling gratis met Postnl track & trace.    

Prijs  
De bovengenoemde vanaf prijs (Combi Deal) is gebaseerd op de aankoop van 4x 6 weeklenzen, 4x 3 of 2x 6 maandlenzen dit i.c.m. 2x een 1/2 jaar verpakking Optifree PurMoist lenzenvloeistof. Wenst u 1x een halfjaarverpakking i.c.m. voornoemde lenscombinaties, dan valt u in prijsschema 1. Indien u alleen vloeistoffen wenst te bestellen, dan heeft u geen recht op het voorgestelde combinatie voordeel en zal deze berekend worden.

Vloeistoftype
All in one verzorgingssysteem    

Verpakkingseenheid 
3 Flessen a 300 ml en 1 fles 90 ml + 1 lenshouder    

Vloeistof samenstelling  
Steriele, gebufferde, isotone, waterige vloeistof. Het bevat natriumcitraat, natriumchloride, natriumboraat, propyleenglycol, TearGlyde® (een gepatenteerd bevochtigingssysteem met dubbele werking (Tetronic® 1304, nonanoylethyleendiaminetriazijnzuur), met POLYQUAD® (polyquaternium-1) 0,001% en ALDOX® (myristamidopropyldimethylamine) 0,0005% als conserveringsmiddelen.    

Fabrikant  
Alcon Laboratories Inc.