Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

OptiFree Puremoist 240 ml. (platte fles)

Combi Deal

OptiFree Puremoist 240 ml. (platte fles)
Deze verpakking wordt helaas niet meer geleverd door ALCON. Klik hier voor de voordeelverpakking

Maak gebruik van de Combi Deal en bestel de lenzenvloeistof in combinatie met lenzen. Hiermee profiteer je van de laagste prijs. De lenzenvloeistof kun je ook los bestellen tegen een meerprijs. Kies dus voor het meeste voordeel en bestel lenzenvloeistof én lenzen.
10.95 *Prijzen zijn inclusief btw
Fabrikant: Alcon - Artikelcode436

Beperkt beschikbaar
Kortingsschema
  • 1 = 10.95
  • 2 = 10.45
  • 3+ = 9.95
Optifree PureMoist 240 ml. (platte fles), een all in one verzorgingssysteem dat zorgt voor een 16 uur durende bevochtiging waardoor de contactlenzen tot het eind van de dag perfect aanvoelen. De vloeistof kan worden gebruikt met alle zachte contactlenzen inclusief silicone hydrogel.

Attentie! Dit produkt past door de brievenbus, wij verzenden uw bestelling gratis met Postnl.

Prijs
De bovengenoemde prijs is gebaseerd op de Combi Deal t.w. 2x een 6 pack contactlenzen i.c.m. een 3x een verpakking Optifree PureMoist lenzenvloeistof.

Vloeistoftype
All in one verzorgingssysteem

Verpakkingseenheid
1 Fles a 240 ml + 1 lenshouder

Vloeistof samenstelling
Steriele, gebufferde, isotone, waterige vloeistof. Het bevat natriumcitraat, natriumchloride, natriumboraat, propyleenglycol, TearGlyde® (een gepatenteerd bevochtigingssysteem met dubbele werking (Tetronic® 1304, nonanoylethyleendiaminetriazijnzuur), met POLYQUAD® (polyquaternium-1) 0,001% en ALDOX® (myristamidopropyldimethylamine) 0,0005% als conserveringsmiddelen.

Fabrikant
Alcon Laboratories Inc.