Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

OptiFree Express, 3x 355 ml.+120 ml. ½ jr. voordeelpak

Combi Deal

OptiFree Express, 3x 355 ml.+120 ml. ½ jr. voordeelpak
Maak gebruik van de Combi Deal en bestel de lenzenvloeistof in combinatie met lenzen. Hiermee profiteer je van de laagste prijs. De lenzenvloeistof kun je ook los bestellen tegen een meerprijs. Kies dus voor het meeste voordeel en bestel lenzenvloeistof én lenzen.
26.95 *Prijzen zijn inclusief btw
Fabrikant: Alcon - Artikelcode429

Kortingsschema
  • 1 = 26.95
  • 2+ = 24.45
Optifree Express van Alcon een all in one verzorgingssysteem dat zorgt voor langdurig comfort. De vloeistof kan worden gebruikt met alle zachte contactlenzen inclusief silicone hydrogel. Attentie!

Prijs 
De bovengenoemde vanaf prijs (Combi Deal) is gebaseerd op de aankoop van 4x 6 weeklenzen, 4x 3 of 2x 6 maandlenzen dit i.c.m. 2x een 1/2 jaar verpakking Optifree Express lenzenvloeistof. Wenst u 1x een halfjaarverpakking i.c.m. voornoemde lenscombinaties, dan valt u in prijsschema 1. Indien u alleen vloeistoffen wenst te bestellen, dan heeft u geen recht op het voorgestelde combinatie voordeel en zal deze berekend worden.

Vloeistoftype  
Een all in one verzorgingssysteem die een blijvend comfort biedt met het gemak van 'no rub'. Zeer effectief in het reinigen, desinfecteren en bewaren van zachte contactlenzen, inclusief silicone hydrogels.    

Verpakkingseenheid  
3 Flessen a 355 ml en 1 fles 120 ml + 1 lenshouder    

Vloeistof samenstelling 
steriele gebufferde isotonische waterige vloeistof. natriumchloride, sorbitol, dinatriumedetaat, boorzuur, aminomethylpropanol, citraat, polyxamine, POLYQUAD (0,001%), myristamidepropyldimethylamine (0,0005%)    

Fabrikant  
Alcon Laboratories Inc.  ;