Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Hy-Care All in One 3x 360 ml.+ 60 ml. ½ jr. voordeelpak

Combi Deal

5054094855928
Hy-Care All in One 3x 360 ml.+ 60 ml. ½ jr. voordeelpak
Maak gebruik van de Combi Deal en bestel de lenzenvloeistof in combinatie met lenzen. Hiermee profiteer je van de laagste prijs. De lenzenvloeistof kun je ook los bestellen tegen een meerprijs. Kies dus voor het meeste voordeel en bestel lenzenvloeistof én lenzen.
30.95 *Prijzen zijn inclusief btw
Fabrikant Sauflon
Artikelcode30
Kortingsschema
  • 1 = 30.95
  • 2+ = 28.45
Hy-Care is de nieuwe generatie multifunctionele vloeistof. Hy-Care bevat polyhexanide als conserveringsmiddel en reinigend bestanddeel en gebruikt poloxamer als oppervlakte bevochtiger. Deze vloeistof kan gebruikt worden in combinatie met silicone hydrogelmaterialen en alle andere contactlenzen. Door de speciale samenstelling, welke gelijk is aan traanvocht, is deze vloeistof zeer geschikt voor consumenten met gevoelige ogen.

Prijs
De bovengenoemde vanaf prijs (Combi Deal) is gebaseerd op de aankoop van  4x 6 weeklenzen, 4x 3 of 2x 6 maandlenzen dit i.c.m. 2x een 1/2 jaar verpakking Hy-care lenzenvloeistof. Wenst u 1x een halfjaarverpakking i.c.m. voornoemde lenscombinaties, dan valt u in prijsschema 1. Indien u alleen vloeistoffen wenst te bestellen, dan heeft u geen recht op het voorgestelde combinatie voordeel en zal deze berekend worden.

Vloeistoftype
Alles-in-één verzorgingssysteem voor alle zachte contactlenzen.

Verpakking
3x 360 ml. + 1x 60 ml. HyCare lenzenvloeistof, inclusief lenshouders.

Minimale besteleenheid
1 voordeelpak

Samenstelling
Polyhexanide 0,00013% w/v natriumhyaluronaat (bevat GEEN Chloorhexidine en Thiomersal).

Fabrikant
CooperVision, Hamble, S031 ARF, UK