Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Lenzenvloeistof

Lenzenvloeistof

Wanneer het gaat om gezond en veilig lenzen dragen, is het niet alleen van belang dat u de juiste lenzen draagt: ook het kiezen van geschikte lenzenvloeistof draagt bij aan een goede gezondheid van uw ogen. Bij Onder de Linden vindt u verschillende soorten lenzenvloeistof, waardoor er altijd een product is dat goed past bij de lenzen die u draagt. Zoekt u bijvoorbeeld een vloeistof die speciaal geschikt is voor droge ogen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Welke lensvloeistof u ook bij Onder de Linden bestelt: u kunt er altijd op rekenen dat wij alleen werken met topfabrikanten, die de beste producten produceren. U mag dus uitgaan van de hoogste kwaliteit

Gemak dient de mens

Flesjes lenzen vloeistof zijn in principe niet moeilijk mee te nemen: u stopt bijvoorbeeld gemakkelijk een flesje in uw (toilet)tas of koffer. Maar wat nu als u op vakantie gaat, of om een andere reden met het vliegtuig moet reizen? Mag de contactlenzen vloeistof dan wel mee in uw handbagage? Onder de Linden heeft daar een oplossing voor. Het is bij sommige soorten contactlensvloeistof namelijk mogelijk om een speciale variant voor in het vliegtuig te bestellen: de flight pack. Deze verpakking bevat flesjes die precies de juiste inhoud hebben, zodat u niets hoeft weg te gooien of af te geven wanneer u bij de douane staat. Zo kunt u ook onderweg goed voor uw lenzen zorgen!

Voordelig bestellen in de webshop

Klik op het product van uw keuze en u ziet direct het bedrag dat u kwijt bent, inclusief btw en verzendkosten. Wilt u profiteren van extra voordeel? Bestel dan uw maandlenzen tegelijk met uw lenzenvloeistof en bespaar op de uiteindelijke kosten! Deze actie heet de Combi Deal en houdt in dat u minder hoeft te betalen omdat wij zelf ook minder kosten maken. Heeft u vragen over Onder de Linden, onze producten of het bestellen? Neem dan contact op met de klantenservice, voor advies en antwoord. Wij staan voor u klaar!