Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

EasySept voordeelpak (6 maanden)

Combi Deal

EasySept voordeelpak (6 maanden)
Maak gebruik van de Combi Deal en bestel de lenzenvloeistof in combinatie met lenzen. Hiermee profiteer je van de laagste prijs. De lenzenvloeistof kun je ook los bestellen tegen een meerprijs. Kies dus voor het meeste voordeel en bestel lenzenvloeistof én lenzen.

Momenteel niet leverbaar! Wij stellen voor als alternatief product: AOSept Plus.
38.45 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode1027

Kortingsschema
  • 1 = 38.45
  • 2+ = 35.95
EasySept lenzen vloeistof standaard formule is weer verkrijgbaar! EasySept peroxide contactlensvloeistof is een 1 fase peroxide systeem, geschikt voor alle zachte lenzen. De 3% waterstofperoxide vloeistof gedraagt zich als een desinfecterend middel voor alle micro-organismen en garandeert perfecte reiniging na zes uur weken. Deze vloeistof hard is voor bacteriën, zacht voor ogen en bevat GEEN conserveringsmiddel. Deze vloeistof is geschikt voor alle zachte contactlenzen inclusief silicone hydrogel.

Prijs  
De bovengenoemde vanaf prijs is gebaseerd op de Combi Deal t.w. 2x een 6 pack contactlenzen i.c.m. 2x een 1/2 jaar verpakking EasySept lenzenvloeistof.    

Vloeistoftype  
Een eenvoudige 1 fase peroxide systeem voor het desinfecteren van alle zachte contactlenzen. EasySept biedt een veilige desinfectie en neutralisatie voor zachte lenzen.    

Verpakkingseenheid  
5 x 360 ml Easysept, 5 x lenshouder met platinadisc, 1 x 355 ml Sensitive Eyes Saline solution    

Vloeistof samenstelling   
Easysept: 3% waterstofperoxide, steriel gebufferd Saline: steriel isotone gebufferd met boorzuur, natrium boraat, potassium chloride, natrium chloride, DYMED, edetate disodium    

Fabrikant   
Bausch & Lomb Inc., Rochester, NY