Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Boston Simplus Multi Action Solution 120ml

120 ml

7391899836850
Boston Simplus Multi Action Solution 120ml
Boston Simplus Multi-Action Solution is de alles-in-één lenzenvloeistof voor harde en zuurstofdoorlatende lenzen. Deze vloeistof biedt een ultiem gebruiksgemak. Boston Simplus reinigt en desinfecteert niet alleen, het conditioneert en verwijdert ook dagelijks proteïne aanslag.
Deze is vergelijkbaar met de Boston Advance Comfort Formule.

10.99 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode7391899836850
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
5

Boston Simplus alles-in-een lenzenvloeistof

Boston Simplus is de alles-in-iin fles lensverzorging voor vormvaste zuurstofdoorlatende contactlenzen die niet alleen reinigt en desinfecteert maar ook proteïne-aanslag verwijdert.

Waarom de Boston Simplus lenzenvloeistof?

Met deze lenzenvloeistof hoef je 's avonds je lenzen niet uitgebreid te reinigen, alleen goed wrijven, spoelen en je lenzen minimum 4 uur laten weken voordat je ze terug insteekt. De vloeistof is ook ontwikkeld om lenzen schoon te spoelen om oppervlakkige vuildeeltjes te verwijderen. Het multi-polymeer beschermingssysteem verzorgt de lens om het inzetten te versoepelen en verhoogt een gelijkmatige bevochtiging. Deze vloeistof geeft een verzachtend effect op uw ogen. Het conserveringssysteem vernietigt de schadelijke organismen.

Vloeistoftype
alles-in-één contactlensvloeistof

Verpakkingseenheid
Boston Simplus 1 flacon van 120ml, ook verkrijgbaar in flightpack (2x60ml + 2x lenshouder)

Vloeistof samenstelling (inhoud)
Een steriele, gebufferde wateroplossing die poloxamine, hydroxyalkylfosfonaat, boorzuur, natrium boraat, natrium chloride, hydroxypropylmethyl cellulose en Glucam bevat en is geconserveerd met chloorhexidine gluconaat (0.003%), polyaminopropyl biguanide (0.0005%).

Gebruiksaanwijzing
Stap 1: Was uw handen met milde zeep. (Let op – zeep uit pompflacons is soms op olie gebaseerd en dit kan de ogen irriteren.)
Stap 2: Plaats de contactlenzen in de lege lenshouder en vul deze met verse Boston SIMPLUS alles-in-één contactlensvloeistof. Laat de lenzen gedurende tenminste vier (4) uur of gedurende de nacht in de vloeistof staan.
Stap 3: Haal de lenzen één voor één uit de lenshouder en wrijf beide zijden van de lens voorzichtig met twee (2) tot vier (4) druppels Boston SIMPLUS in de palm van uw hand gedurende twintig (20) seconden schoon. Er is geen aparte dagelijkse reiniger nodig.
Stap 4: Spoel de contactlens gedurende vijf (5) seconden af met een constante stroom Boston SIMPLUS om losgewreven vuildeeltjes te verwijderen (N.B. afspoelen met kraanwater is niet nodig) en zet de lens in. Herhaal dit voor de andere lens.
Stap 5: Maak de lenshouder grondig schoon met heet water en laat deze na elk gebruik geopend drogen. Let op: Voorkom verontreiniging en raak de opening van de fles niet aan met uw handen of anderszins. Houd de fles goed gesloten wanneer deze niet gebruikt wordt.

Waarschuwingen
  • Niet gebruiken als u allergisch bent voor één van de ingrediënten van het product.
  • Niet gebruiken bij zachte lenzen.
  • Raak de opening van de fles niet aan met uw handen of oog.
  • Vloeistof niet hergebruiken. Gebruik altijd verse vloeistof voor het reinigen en desinfecteren van uw lenzen.
  • Sluit de flacon na het gebruik goed dit om besmetting of verdamping te voorkomen.
  • Vergeet de lenshouders niet dagelijks te reinigen met vloeistof of afspoelen met warm water en geopend laten drogen.

Houdbaarheidsdatum
Niet gebruiken na verstrijken van houdbaarheidsdatum. Niet langer gebruiken dan 3 maanden na opening.

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review