Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Boston Advance Cleaner 30ml

30 ml

7391899837918
Boston Advance Cleaner 30ml
Boston Advance is reinigingsvloeistof van Bausch & Lomb. Dit is de eerste stap voor de verzorging van uw harde en vormstabiele lenzen. Deze lenzenvloeistof verwijdert vuil en oneffenheden van de lenzen. Dankzij de zichtbaarheidstint kan u makkelijk zien of alle vloeistof van de lens is verwijderd.
8.99 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode7391899837918
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
5

Boston Advance Cleaner 30ml

Boston Advance Cleaner biedt een verbeterd draagcomfort doordat er effectief vet- en proteone aanslag wordt verwijderd. De Cleaner kan je dagelijkst gebruiken en zal de vuilopbouw vorkomen. Doordat de lenzenvloeistof een witte kleur is kan je makkelijk de vloeistof zien en weet je of alles van de lens is gespoeld. Dit is de eerste stap voor een effectieve reiniging van je lenzen.

Waarom Boston Advance Cleaner?

Dit is een goede eerste stap voor de effectieve reiniging van harde/ vormstabiele lenzen. Het zorgt voor een verbeterd draagcomfort van de lenzen.
De Boston Advance Cleaner is voor dagelijks gebruik en voorkomt de opbouw van hardnekkige en afzetting.

Let op: indien de cleaner perongeluk toch in contact komt met het oog. Raden we aan om onmiddelijk de lens uit het oog te nemen en deze uit te spoelen met schoon, stromend kraanwater tot alle cleaner is verdwenen. Als u last heeft van pijn, overmatigetranen of roodheid, raadpleeg dan onmiddelijk uw contactlensspecialist.

Vloeistoftype
Cleaner

Verpakkingseenheid
1 fles van 30 ml

Voordelen van Boston Advance Cleaner:
  • Verwijdert het vuil en de aanslag
  • Bevordert het draagcomfort
  • Vorzien van praktische zichtbaarheidstint

Vloeistof samenstelling
Actief bestanddeel: Alkyl sulfaat surfactant (8.0 % w/v).
Overige bestanddelen: Sodium chloride, Sodium fosfaat, non-ionische alcohol surfactant, silica gel suspensie; bevat titanium dioxide

Gebruiksaanwijzing:
Stap 1: Was altijd uw handen voor u uw lenzen of uw ogen aanraakt.
Stap 2: Leg de lens in de palm van uw hand en doe enkele druppels BOSTON ADVANCETM CLEANER op de lens. Wrijf vervolgens gedurende 20 seconden.
Stap 3: Verwijder elk restant van de BOSTON ADVANCETM CLEANER door de lens zorgvuldig af te spoelen, conform de aanwijzingen van uw contactlensspecialist.
Stap 4: Plaats de lens in de lenshouder en vul deze met verse BOSTON ADVANCE™ COMFORT FORMULA CONDITIONING SOLUTION. Laat de lenzen tenminste 4 uur (of gedurende de hele nacht) in de vloeistof staan voor u ze weer inzet.

Fabrikant
Bausch & Lomb Incorporated, Rochester, NY 14609, U.S.A.

Waarschuwing:
  • Altijd uw lenzen bewaren in conditioning solution. Nooit uw lenzen bewaren of laten staan in de cleaner.
  • Niet geschikt voor gebruik met zachte contactlenzen.
  • Niet gebruiken indien verzegeling ontbreekt of verbroken is.
  • Niet gebruiken als u allergish bent voor één van de ingrediënten
  • Als u last heeft van pijn, overmatige tranen, verandering in het gezichtsvermogen of rode ogen, neem dan onmiddelijk contact op met uw contactlensspecialist.

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review