Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Biotrue multi-purpose 300ml

Combi Deal

7391899237008
Biotrue multi-purpose 300ml
9.99 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode7391899237008
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
5

Biotrue multi-purpose solution van Bausch and Lomb

Biotrue multi purpose solution is een lenzenvloeistof die de lenzen verzorgt, reinigt, desinfecteert en is geschikt om lenzen in te bewaren. De lenzenvloeistof is geschikt voor zachte lenzen. De lenzenvloeistof is ook los te bestellen. Bausch and Lomb heeft na een intensieve studie naar de natuurlijke werking van het oog de Biotrue lenzenvloeistof ontwikkeld. De lenzenvloeistof reinigt uw oog op een natuurlijke werking. Hij reinigt, bevochtigd en houdt het oog gezond. Daarnaast desinfecteert de vloeistof uw lenzen. Ook geschikt voor zachte siliconen hydrogel lenzen.

De 3 innovaties van de Biotrue lenzenvloeistof

Er zijn drie bio-geonspireerde innovaties samen gebracht in de lenzenvloeistof, namelijk: De vloeistof is een natuurlijke bevochtiger voor het oog Het evenaart de pH waarde van gezonde tranen Het houdt de traan proteonen actief. Biotrue houdt uw lenzen wel 20 uur lang vochtig.
Vloeistoftype
Alles-in-één verzorgingssysteem voor zachte lenzen.

Verpakkingseenheid
3 x 300ml + 3 lenshouders.

Samenstelling
Hyaluronaat, sulfobetaine, poloxamine, boorzuur, boraatzout, dinatriumedetaat en natriumchloride.

Fabrikant
Bausch & Lomb Inc. Rochester, NY

Gebruiksaanwijzing
STAP 1: Breng 3 druppels Biotrue® multi-purpose solution aan op elke kant van de lens en wrijf elke kant gedurende 20 seconden voorzichtig schoon.
STAP 2: Spoel elke kant van de lens gedurende 5 seconden af met Biotrue® multi-purpose solution.
STAP 3: Plaats de gereinigde contactlens in de lenshouder en vul deze met verse Biotrue® multi-purpose solution. Laat de lenzen tenminste 4 uur in de vloeistof staan. Zorg dat u altijd verse lensvloeistof gebruikt.
Uw contactlenzen zijn nu klaar voor gebruik. Als er nog vuil op de contactlenzen zit, spoel ze dan af met Biotrue® multi-purpose solution voordat u de lenzen inzet. Volg altijd het advies van uw contactlensspecialist. Op basis van de samenstelling van uw traanvocht en draagschema, kan uw contactlensspecialist aanvullende producten of procedures aanbevelen. Als u uw contactlenzen niet onmiddellijk inbrengt, bewaar ze dan in een afgesloten lenshouder. Bewaar uw lenzen niet in een zoutoplossing in plaats van in de Biotrue® multi-purpose solution. Een zoutoplossing heeft geen desinfecterende werking. U kunt uw lenzen maximaal 30 dagen in een afgesloten lenshouder bewaren. Indien u uw lenzen voor langere tijd wilt bewaren, moet u ze voor gebruik opnieuw reinigen en desinfecteren met verse Biotrue® multi-purpose solution.

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review