Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

AOSEPT-plus HydraGlyde, reisverpakking

Combi Deal

AOSEPT-plus HydraGlyde, reisverpakking
Maak gebruik van de Combi Deal en bestel de lenzenvloeistof in combinatie met lenzen. Hiermee profiteer je van de laagste prijs. De lenzenvloeistof kun je ook los bestellen tegen een meerprijs. Kies dus voor het meeste voordeel en bestel lenzenvloeistof én lenzen.
0.00 *Prijzen zijn inclusief btw
Fabrikant: Alcon - Artikelcode1686

AOSEPT Plus HydraGlyde reisverpakking* (zolang de voorraad strekt). Reinigen, desincfecteren, neutraliseren en verwijderen van proteïnen gebeuren in één enkele stap. Na minimaal 6 uur blijft er uiteindelijk een zoutoplossing over en kunt u de lenzen onmiddelijk weer worden ingezet. * Luxe etui zolang de voorraad strekt, anders verpakt in een sealbag met zip sluiting.

Prijs
De bovengenoemde vanaf prijs (Combi Deal) is gebaseerd op de aankoop van 24 weeklenzen of 12 maandlenzen dit i.c.m. een reisverpakking AOSEPT-plus met HydraGlyde lenzenvloeistof.  Indien u alleen het vloeistofpakket wenst dan heeft u geen recht op het combinatie voordeel.

Belangrijk! Spoel uw lenzen nooit met Aosept Plus HydrGlyde alvorens ze in te brengen. Gebruik een steriele zoutoplossing om uw lenzen te spoelen. Breng Aosept plus HydraGlyde nooit in direct contact met uw ogen.

Vloeistoftype
Eén-fase waterstofperoxide verzorgingssysteem

Verpakkingseenheid
2 x 90 ml AOSept, AOCup met AODisc.

Vloeistof samenstelling
3% hydrogen-peroxide, phosphonic acid, sodium chloride, phosphate, polaxamer, HydraGlyde, moisture matrix(E0B0-21-polyoxyethyleen-polypoxybutyleen).

Fabrikant
Alcon, Forth Worth, Texas, USA