Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Aosept plus 360ml

360 ml

300650358675
Aosept plus 360ml
Heb jij last van gevoelige ogen, draag jij je lenzen lang of werk jij vaak achter een scherm? Met deze AOSept Plus lenzenvloeistof worden je lenzen in iin stap gereinigd en gedesinfecteert, dit zorgt voor een langdurig comfort.
Tijdelijk niet beschikbaar *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode300650358675
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review

AOSept Peroxide lenzenvloeistof

Het is belangrijk dat je voor het gebruik van deze peroxide lenzenvloeistof goed de gebruiksaanwijzing doorleest. Het Aosept Plus systeem is een gebruiksvriendelijk onderhoudsysteem voor alle typen contactlenzen. Reinigen, desincfecteren, neutraliseren en verwijderen van proteonen gebeuren in iin enkele stap. Na minimaal 6 uur blijft er uiteindelijk een zoutoplossing over en kunnen de lenzen onmiddelijk weer worden ingezet.

Heb je ook last van gevoelige of branderige ogen? Dan ben je beter met de Aosept plust met Hydraglyde. De Hydraglyde zorgt voor een betere bevochtiging de hele dag lang.
Vloeistoftype
Eén-fase waterstofperoxide verzorgingssysteem

Vloeistof samenstelling :
3% waterstofperoxide, polaxamer, fosforig zuur, fosfaatbuffer, natriumchloride.

Gebruiksaanwijzing
 1. Was uw handen en droog ze af met een schone handdoek.
 2. Open de met "L" gemarkeerde lenshouder en plaats uw linkerlens op het koepeltje. Sluit de lenshouder; let erop dat de lens niet klem raakt.
 3. Herhaal deze werkwijze met uw rechterlens; leg deze op het koepeltje van de andere lenshouder gemarkeerd met "R".
 4. Open de sluitingsdop van de AOSEPT PLUS flacon en buig deze naar achteren en uit de weg.
 5. Spoel grondig de lenzen af in de lenshouders met AOSEPT PLUS gedurende 5 seconden
 6. Vul de cup met AOSEPT PLUS vloeistof tot de markeringsstreep.
 7. Plaats de lenshouder in de AOSEPT PLUS cup en draai het deksel vast. De cup niet schudden.
 8. Zet de lenshouder rechtop weg. - Als er vanuit de opening bovenin het deksel van de lenshouder belletjes verschijnen, kan er nog niet-geneutraliseerde AOSEPT PLUS vloeistof aanwezig zijn. Gooi de oplossing uit de lenscup weg en verwijder de gemorste resten van het oppervlak waar de AOSEPT PLUS lenscup heeft gestaan. Spoel grondig de AOSEPT PLUS cup en lenshouder met steriele zoutoplossing. Indien u gemorst heeft, ruim dit onmiddellijk op met een papieren doekje. Was uw handen grondig voor u uw lenzen of uw ogen aanraakt.
 9. Laat de lenzen ten minste 6 uur of gedurende de nacht ondergedompeld staan om de oplossing te neutraliseren.
 10. Neem uw lenzen uit de lenshouder.
 11. Uw lenzen zijn nu klaar voor gebruik.
 12. Gooi de gebruikte vloeistof weg, spoel de AOSEPT PLUS cup en lenshouder met steriele zoutoplossing. Gebruik hiervoor geen leidingwater of niet-sterielwater.
 13. Laat beiden aan de lucht drogen door de lenshouder naast de cup om te keren.
 14. Indien u niet van plan bent de lenzen meteen in te zetten na de desinfectie/neutralisatie, kan u ze bewaren in de geneutraliseerde AOSEPT PLUS-vloeistof, in de ongeopende AOSEPT PLUS lenscup tot 14 dagen. Desinfecteer en neutraliseer één keer per 14 dagen met verse vloeistof en voor de lenzen te dragen. Indien aanbevolen door uw contactlensspecialist: - Spoel de lenzen af voor ze in te zetten met een steriele zoutoplossing

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review