Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

All in One Light 360ml

360 ml

5054094855874
All in One Light 360ml
Deze vloeistof is niet meer beschikbaar omdat Coopervision (fabrikant) stopt met de productie van hun lenzenvloeistoffen. Om deze redenen kunnen wij deze lenzenvloeistof niet meer leveren. Het spijt ons en we danken je voor het begrip. Wij raden volgende producten aan als geschikt alternatief.
Niet beschikbaar *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode5054094855874
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
5
All in One Light lenzenvloeistof
Deze Multipack All In One Light lenzenvloeistof is ideaal als je snel last hebt van droge of gevoelige ogen. Vloeistof speciaal ontwikkeld voor alle soorten zachte lenzen, de vloeistof is dus ook geschikt voor silicone hydrogel lenzen.

Waarom All In One Light lenzenvloeistof?
Naast een grondige reiniging van eiwitten en vetten van je lenzen, zorgt deze lenzenvloeistof er ook voor dat je lenzen aan het einde van de dag niet uitdrogen. Dit verhoogt het draagcomfort van je lenzen, zo houd je de hele dag scherp zicht!
All In One Light is ideaal voor mensen die snel last hebben van gevoelige of droge ogen. De vloeistof is ontwikkeld voor alle soorten zachte lenzen, ook geschikt voor silicone hydrogel lenzen. De lenzenvloeistof zorgt ervoor dat je lenzen op het einde dag de dag niet uitdrogen, maar ook voor een grondige reiniging van vetten en eiwiten van je lenzen. Zo heb je de hele dag scherp zicht en zorgt voor een ultiem draagcomfort.
Vloeistoftype
Alles-in-één verzorgingssysteem.

Samenstelling
Polyhexanide 0,0001%, sodium chloride, sodium phosphates, beperkte conserveermiddelen.

Fabrikant
CooperVision, Hamble, S031 ARF, UK

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review