Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Verzending en kosten


 

PostNL verzending in zowel Nederland als België

Alle bestellingen op werkdagen voor 15.00 uur (indien voorradig) worden dezelfde werkdag met PostNL verzonden!
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________

Brievenbus verpakking
Uw bestelling verzenden wij zodanig dat altijd door uw brievenbus past. Dus ook als u een dagje of langer weg bent. Super handig en gemakkelijk, maar ze komen ook met een nadeel.
Let op: brievenbuspakjes als verzendkeuze op eigen risico! Brievenbuspakjes hebben geen track & trace code, dus indien deze zoek geraken kunnen wij niet verantwoordelijk gesteld worden voor een mogelijke compensatie of volledige vergoeding van de aankoop.

Postbezorging van Postnl
Postnl heeft nieuwe bezorgdagen en tijden, de bezorgdagen liggen hoofdzakelijk op Dinsdag t/m Zaterdag, bezorgtijden kunnen dagelijks wisselen. Voor meer info kijk op Post.nl

Let op!
Indien u kiest voor een Brievenbus bezorging, kan het voorkomen dat uw lenzen uit de originele verpakking gehaald worden. Uw lenzen worden dan verpakt sealbag en in de verzenddoos gestopt. De originele verpakking wordt altijd meegestuurd met uw bestelling, deze is alleen plat gevouwen zodat hij in de verzenddoos past. Houdt er alleen wel rekening mee dat het pakketje dus in uw brievenbus komt. In sommige gevallen zal het pakket rechtstreeks op de deurmat vallen. Zorg er dan voor, dat uw contactlenzen en vloeistoffen uit de handen van kinderen en/of huisdieren blijven.        

Kosten
  • De verzendkosten binnen Nederland bedragen € 2,49 brievenbuspost en € 4,99 pakketpost bij orders onder het aankoop bedrag van € 60,00.
  • Pakketpost met Postnl track & trace, je pakket volgen klik hier (maak een account aan bij Postnl voor meer bezorg gemak!).
  • Voor extra Postnl service worden toeslagen berekend b.v. bezorgen op huisadres, verzekerd verzenden etc.
  • Al onze prijzen in Nederland zijn inclusief BTW en wij rekenen boven € 60 GEEN verzendkosten.
  • Wel zijn er kosten voor zendingen onder rembours met UPS te weten € 25,00.
  • Wel zijn er kosten indien een bestelling door verkeerde opgave adres, pakket dat niet opgehaald wordt bij afhaallocatie of onbestelbaar is door Postnl (b.v. brievenbus vol of te klein) opnieuw verzonden dienen te worden. De kosten bedragen dan voor brievenbus post € 2,49 en voor een pakket zending € 4,99. Indien u dit niet wenst en de bestelling herroept, zullen de kosten die u had moeten maken voor het retourneren in mindering worden gebracht op het aankoop bedrag.
  • Retour zendingen naar aanleiding van een herroeping, zijn voor rekening van de klant.

Verzending Belgie en kosten

Met Postnl versturen wij uw bestellingen, Post Pakketservice werkt samen met de vervoers specialisten in België.
Extra service, de geadresseerde kan door de bezorgdienst ter plaatse worden gebelt ten behoeve van een snelle aflevering.

Pakketpost met track & trace, je pakket volgen klik hier (Uw telefoonnummer is bij de bezorgdienst bekend, dit voor uw bezorg gemak!).
Al onze prijzen zijn inclusief BTW, de verzendkosten voor Belgie zijn € 4,99, en gratis bij een aankoopbedrag hoger dan 60€.