Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

KLANTENSERVICE


 
Prijzen
Al onze prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Reclames
Wij verzoeken u om direct bij aflevering te onderzoeken of de producten aan de overeenkomst beantwoorden. Indien dit niet het geval is, dient u eyelens.nl daarvan zo spoedig mogelijk en in ieder geval binnen een redelijke termijn na constatering van het gebrek, schriftelijk en gemotiveerd hiervan kennis te geven.

Indien is aangetoond dat de producten niet aan de overeenkomst beantwoorden, de desbetreffende producten zullen tegen retournering daarvan worden vervangen door nieuwe producten. Indien dit niet tot de mogelijkheden behoort, dan zal de factuurwaarde daarvan worden gerestitueerd.

Garantie
Op onze producten zijn de wettelijke garantie voorwaarden van toepassing. Dit houdt in dat u de door ons verkochte producten doen wat u als koper redelijkerwijs mag verwachten, die niet te verwachten zijn tijdens de verwachte levensduur bij normaal gebruik.

Herroepingsrecht
Indien u een product om welke reden dan ook niet wenst af te nemen, heeft u het recht het product binnen  14 dagen na aflevering aan eyelens.nl te retourneren. Retourzendingen worden in dit geval slechts geaccepteerd indien het product zich in originele staat bevindt (dit i.v.m hygienische redenen), de verpakking van het product onbeschadigd is en de verzegeling (seal) op het product respectievelijk de verpakking niet is verbroken,waarbij tevens geldt dat de kosten voor retourzendingen voor uw rekening komen. Als u gekozen heeft voor de betaalmethode overboeking en u heeft nog niet betaald, dan komt uw betalingsverplichting te vervallen zodra de retourzending of de annulering is verwerkt. Indien u de bestelling heeft betaald met iDEAL of vooruitbetaling, dan kunt u het betaalde bedrag binnen vijf werkdagen na de verwerkingsdatum van uw retour of annulering op uw rekening verwachten.Uitgebreide informatie vindt op pagina Herroepingsrecht

Klachten
Indien u een gebrek aan een product of dienstverlening constateert, heeft u het recht binnen een redelijke termijn na constatering dit aan ons schriftelijk en/of per email te melden op onderstaand adres. Binnen vijf (5) werkdagen na ontvangst van u klacht, zullen wij u onze inhoudelijke reactie schriftelijk of per email doen toekomen.

telefoon: 020-2414077 e-mail: info@onderdelinden-horenenzien.nl KVK nr: 34161570 BTW-nummer: NL 8100.24.135.B.01 Zorgverlener: 76087533