Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Daglenzen

Daglenzen

Niet iedereen wil graag lenzen die gedurende meerdere weken of een hele maand gedragen moeten worden. Ze vinden het gebruik van lenzenvloeistof bijvoorbeeld vervelend, of ze vinden de week- of maandlenzen niet handig wanneer ze onderweg of op reis zijn. Voor iedereen die zich hierin herkent, zijn er daglenzen. Dit zijn letterlijk lenzen die u één dag gebruikt en daarna in de prullenbak gooit. U profiteert dus iedere van van frisse, schone lenzen. Dit is niet alleen prettig voor uw ogen, maar het scheelt u veel gedoe. Ook het slapen zonder contactlenzen, wat u doet als u daglenzen gebruikt, draagt bij aan de gezondheid van uw ogen. Bij Onder de Linden kunt u terecht voor verschillende soorten dag lenzen. U kunt dus zelf de lens kiezen die het beste bij u past!

Alleen de beste merken

Onder de Linden biedt u daglenzen van de beste kwaliteit. U vindt hier dus alleen producten van topmerken. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor daglenzen met cilinder, of zachte daglenzen.  De prijzen die u op onze website ziet, zijn altijd inclusief btw en verzendkosten!. U komt dus bij het betalen niet voor verrassingen te staan.

Ervaar ook optimaal bestelgemak

Bij Onder de Linden verzenden wij uw bestelling altijd zo spoedig mogelijk naar het gewenste adres. U kunt er zelfs voor kiezen om het pakket te laten bezorgen op een locatie bij u in de buurt, zodat u het daar zelf kunt ophalen. Thuis blijven voor het ontvangen van een bestelling is dus niet nodig! Lees meer over verzending en kosten.

Klikt u op het product van uw keuze, dan krijgt u gelijk informatie te zien over onder andere de verpakkingseenheid, het gebruik en het materiaal. Heeft u nog (andere) vragen over onze producten, of over Onder de Linden zelf? Dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen via onze klantenservice.