Gratis verzending bij een bestelling vanaf €60.

Daglenzen

3 van 44 producten

Eyelens

Welkom in het assortiment van daglenzen op Eyelens. Op deze pagina zal je allerhande daglenzen terugvinden van heel wat verschillende merken en leveranciers. Er is voor ieder wat wils, voor elke type lensdrager. Ook binnen het assortiment van Eyelens heb je een ruime keuze aan daglenzen die je online kan bestellen voor een aantrekkelijke prijs.

Daglenzen die passen bij jouw ogen

Eyelens biedt daglenzen die passen bij jouw ogen. Wij vinden het erg belangrijk dat je als lensdrager veilig en gezond lenzen draagt die bij jou passen. Daarom bieden we jou een ruime keuze aan diverse soorten daglenzen van hoogwaardige kwaliteit en lage prijzen. Eyelens heeft in de daglenzen zowel torische als multifocale als sferische lenzen. Welk type daglenzen je ook zoekt, Eyelens heeft ze.

Daglenzen bestellen bij Eyelens

Ook goedkope lenzen vind je bij Eyelens. Al onze daglenzen zijn goedkoper dan bij de optieker omdat je ze online bestelt (in een veilige winkelomgeving). Wanneer je daglenzen wenst te bestellen hoef je slechts enkele eenvoudige stappen doorlopen in ons gebruiksvriendelijk bestelproces:

1. Kies de daglenzen die bij jou passen en het gewenste aantal. Voeg eventueel je favoriete oogdruppels of andere oogverzorging toe;

2. Kies jouw verzendmethode;

3. (Optioneel) Maak een eigen account aan of log in;

4. Reken af op de door jou gewenste manier.