Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

SofLens Daily disposable, 5 pack (actie gratis daglenzen)

SofLens Daily disposable, 5 pack (actie gratis daglenzen)
Soflens Daily Disposable, zorgeloos op vakantie, probeer eens de gratis* daglenzen.
0.00 *Prijzen zijn v.a. en inclusief btw
Zorgeloos op vakantie, probeer eens de gratis daglenzen. Soflens Daily Disposable with Aspheric Optics is de daglens van Bausch&Lomb.

Gratis* 5 paar Soflens Daily Disposable

Bij uw bestelling van 2x 6 pack maand of weeklenzen, ontvangt u 5 paar Soflens Daily Disposable geheel gratis!

*Kleurlenzen en vloeistoffen zijn uitgesloten van deze actie. Meerdere actie's kunnen niet met elkaar gecombineerd worden binnen èèn bestelling.

Indien u gebruikt wenst te maken van de gratis daglenzen actie, dan dient u deze samen te voegen met uw reguliere bestelling week of maandlenzen.

Voorwaarden
* U kunt slechts éénmalig van iedere soort testlenzen 1 set lenzen (= 2 verpakkingen R/L lens) bestellen en slechts 1 set per order. De handelingskosten zijn afhankelijk van de gekozen optie zie "koop wel/geen lenzen". Testlenzen gelden niet als reguliere aankoop,  klanten die alleen testlenzen bestellen zonder daartussen een reguliere bestelling te hebben geplaatst, worden uitgesloten van testlenzen. Bij misbruik van de voorwaarden, behouden wij ons het recht voor om uw bestelling niet in behandeling te nemen.

Oogcontrole
Alleen testlenzen bestellen als je al contactlensdrager(ster) bent. Indien u nog nooit contactlenzen heeft gedragen of aan de sterkte twijfelt, dan moet u geen testlenzen bestellen maar maak dan eerst een afspraak bij de opticien, contactlensspecialist of optometrist voor een eerste aanpassing of lenscontrole. Bestel deze testlens dus alleen als uw uw ogen heeft laten controleren bij een opticien, contactlensspecialist of optometrist.

Lenstype
Zachte disposable daglens

Verpakking
5 stuks in een gebufferde zout oplossing

Materiaal samenstelling:

Fabrikant
Bausch & Lomb Inc. Rochester, NY