Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

OptiFree Puremoist (6 maanden) + gratis reisverpakking

Combi Deal

300653610343
OptiFree Puremoist (6 maanden) + gratis reisverpakking
Maak gebruik van de Combi Deal en bestel de lenzenvloeistof in combinatie met lenzen. Hiermee profiteer je van de laagste prijs. De lenzenvloeistof kun je ook los bestellen tegen een meerprijs. Kies dus voor het meeste voordeel en bestel lenzenvloeistof én lenzen.
0.00 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode432
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review

Vul hieronder de benodigde gegevens in.

Optifree PureMoist 1/2 jaar verpakking, nu met gratis reisverpakking t.w.v € 13,50. Dit all in one verzorgingssysteem zorgt voor een 16 uur durende bevochtiging waardoor de contactlenzen tot het eind van de dag perfect aanvoelen. De vloeistof kan worden gebruikt met alle zachte contactlenzen inclusief silicone hydrogel.

Prijs  
De bovengenoemde vanaf prijs is per stuk en gebaseerd op de Combi Deal t.w. bij aankoop van 24 weeklenzen, 12 maandlenzen i.c.m. 2x een 1/2 jaar verpakking Optifree PureMoist lenzenvloeistof.    

Vloeistoftype  
All in one verzorgingssysteem    

Verpakkingseenheid  
2 verpakkingen met 3 Flessen a 300 ml en 1 fles 90 ml + 1 lenshouder.  1 reisverpakking met 2x 60ml, 2x lenshouder.    

Vloeistof samenstelling  
Steriele, gebufferde, isotone, waterige vloeistof. Het bevat natriumcitraat, natriumchloride, natriumboraat, propyleenglycol, TearGlyde® (een gepatenteerd bevochtigingssysteem met dubbele werking (Tetronic® 1304, nonanoylethyleendiaminetriazijnzuur), met POLYQUAD® (polyquaternium-1) 0,001% en ALDOX® (myristamidopropyldimethylamine) 0,0005% als conserveringsmiddelen.    

Fabrikant  
Alcon Laboratories Inc.  ;

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review