Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

OptiFree Express 2x voordeelpak + gratis reisverpakking

Combi Deal

OptiFree Express 2x voordeelpak + gratis reisverpakking
OptiFree Express nu met gratis reisverpakking t.w.v € 13,50 (zolang de voorraad strekt).

Maak gebruik van de Combi Deal en bestel de lenzenvloeistof in combinatie met lenzen. Hiermee profiteer je van de laagste prijs. De lenzenvloeistof kun je ook los bestellen tegen een meerprijs. Kies dus voor het meeste voordeel en bestel lenzenvloeistof én lenzen.
Tijdelijk niet leverbaar *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode428
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Uitverkocht

Vul hieronder de benodigde gegevens in.

OptiFree Express 1/2 jaar verpakking, nu met gratis reisverpakking t.w.v € 13,50 (zolang de voorraad strekt). Optifree Express van Alcon een all in one verzorgingssysteem dat zorgt voor langdurig comfort. De vloeistof kan worden gebruikt met alle zachte contactlenzen inclusief silicone hydrogel. Attentie! Helaas past dit produkt niet door de brievenbus, wij verzenden uw bestelling gratis met TNT track & trace.  

Prijs
De bovengenoemde vanaf prijs is per stuk en gebaseerd op de Combi Deal t.w. bij aankoop van 24 weeklenzen, 12 maandlenzen i.c.m. 2x een 1/2 jaar verpakking Optifree Express lenzenvloeistof.    

Vloeistoftype
Een all in one verzorgingssysteem die een blijvend comfort biedt met het gemak van 'no rub'. Zeer effectief in het reinigen, desinfecteren en bewaren van zachte contactlenzen, inclusief silicone hydrogels.    

Verpakkingseenheid
2 verpakkingen met 3 Flessen a 355 ml en 1 fles 120 ml + 1 lenshouder.  1 reisverpakking met 2x 60ml, 2x lenshouder.    

Vloeistof samenstelling
Steriele gebufferde isotonische waterige vloeistof. natriumchloride, sorbitol, dinatriumedetaat, boorzuur, aminomethylpropanol, citraat, polyxamine, POLYQUAD (0,001%), myristamidepropyldimethylamine (0,0005%)  

Fabrikant
Alcon Laboratories Inc.

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review