Onder de Linden Horen en Zien Online
Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Dailies Total 1 Multifocal 5 pack (actie gratis daglenzen)

Dailies Total 1 Multifocal 5 pack (actie gratis daglenzen)
Dailies Total 1 Multifocal zijn daglenzen voor veraf en dichtbij.
0.00 *Prijzen zijn v.a. en inclusief btw
Fabrikant: Alcon - Artikelcode: 1717

Dailies Total 1 Multifocal, ideaal met sporten of met vakantie, probeer eens de gratis daglenzen.  Deze daglenzen maken het mogelijk maken om de gehele dag comfortabel scherp te zien voor veraf en dichtbij.

Gratis* 5 paar Dailies Total 1 Multifocal daglenzen.

Bij uw bestelling van 12 maand of weeklenzen, ontvangt u 5 paar Dailies Total 1 Multifocal geheel gratis!

*Kleurlenzen en vloeistoffen zijn uitgesloten van deze actie. Meerdere actie's kunnen niet met elkaar gecombineerd worden binnen èèn bestelling.

Indien u gebruikt wenst te maken van de gratis daglenzen actie, dan dient u deze samen te voegen met uw reguliere bestelling week of maandlenzen.

Oogcontrole
Alleen testlenzen bestellen als je al contactlensdrager(ster) bent. Indien u nog nooit contactlenzen heeft gedragen of aan de sterkte twijfelt, dan moet u geen testlenzen bestellen maar maak dan eerst een afspraak bij de opticien, contactlensspecialist of optometrist voor een eerste aanpassing of lenscontrole. Bestel deze testlens dus alleen als uw uw ogen heeft laten controleren bij een opticien, contactlensspecialist of optometrist.

Dailies Total 1 is een lens met een lensoppervlak van ruim 80% water en is de  op dit moment de meest HighTech contactlens op de markt. Nog niet eerder is er een lens ontwikkelt met dit enorme gehalte aan zuurstoftransmissie, wel 6x hoger dan een normale contact lens. Deze zuurstof transmissie zorgt dat het oog continu wordt voorzien van zuurstof, waardoor deze daglens bijna niet kan uitdrogen en de gehele dag een zeer comfortabel gevoel geeft. Vergeet ze niet uit te doen voor het slapen gaan.

Lenstype
Zachte disposable multifocale daglens

Verpakking
5 stuks in een gebufferde zout oplossing

Gebruik
per oog 5 stuks (5 dagen)

Materiaal
Delefilcon A 67%, Watergehalte 33%

Fabrikant
Alcon