Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Dailies Total 1 Multifocal 5 pack (actie gratis daglenzen)

Dailies Total 1 Multifocal 5 pack (actie gratis daglenzen)
Dailies Total 1 Multifocal zijn daglenzen voor veraf en dichtbij.
0.00 *Prijzen zijn inclusief btw
Fabrikant: Alcon - Artikelcode1717

Dailies Total 1 Multifocal, ideaal met sporten of met vakantie, probeer eens de gratis daglenzen.  Deze daglenzen maken het mogelijk maken om de gehele dag comfortabel scherp te zien voor veraf en dichtbij.

Dailies Total 1 is een lens met een lensoppervlak van ruim 80% water en is de  op dit moment de meest HighTech contactlens op de markt. Nog niet eerder is er een lens ontwikkelt met dit enorme gehalte aan zuurstoftransmissie, wel 6x hoger dan een normale contact lens. Deze zuurstof transmissie zorgt dat het oog continu wordt voorzien van zuurstof, waardoor deze daglens bijna niet kan uitdrogen en de gehele dag een zeer comfortabel gevoel geeft. Vergeet ze niet uit te doen voor het slapen gaan.

Gratis* 5 paar Dailies Total 1 Multifocal daglenzen.

Bij uw bestelling van 12 maand of weeklenzen, ontvangt u 5 paar Dailies Total 1 Multifocal geheel gratis!

*Kleurlenzen en vloeistoffen zijn uitgesloten van deze actie. Meerdere actie's kunnen niet met elkaar gecombineerd worden binnen èèn bestelling.

Indien u gebruikt wenst te maken van de gratis daglenzen actie, dan dient u deze samen te voegen met uw reguliere bestelling week of maandlenzen.

Voorwaarden
* U kunt slechts éénmalig van iedere soort testlenzen 1 set lenzen (= 2 verpakkingen R/L lens) bestellen en slechts 1 set per order. De handelingskosten zijn afhankelijk van de gekozen optie zie "koop wel/geen lenzen". Testlenzen gelden niet als reguliere aankoop,  klanten die alleen testlenzen bestellen zonder daartussen een reguliere bestelling te hebben geplaatst, worden uitgesloten van testlenzen. Bij misbruik van de voorwaarden, behouden wij ons het recht voor om uw bestelling niet in behandeling te nemen.

Oogcontrole
Alleen testlenzen bestellen als je al contactlensdrager(ster) bent. Indien u nog nooit contactlenzen heeft gedragen of aan de sterkte twijfelt, dan moet u geen testlenzen bestellen maar maak dan eerst een afspraak bij de opticien, contactlensspecialist of optometrist voor een eerste aanpassing of lenscontrole. Bestel deze testlens dus alleen als uw uw ogen heeft laten controleren bij een opticien, contactlensspecialist of optometrist.

Lenstype
Zachte disposable multifocale daglens

Verpakking
5 stuks in een gebufferde zout oplossing

Gebruik
per oog 5 stuks (5 dagen)

Materiaal
Delefilcon A 67%, Watergehalte 33%

Fabrikant
Alcon