Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

AOSEPT-plus, voordeelpak + HydraGlyde 90 ml. Actie!

Combi Deal Zolang de voorraad strekt!

AOSEPT-plus, voordeelpak + HydraGlyde 90 ml. Actie!
Maak gebruik van de Combi Deal en bestel de lenzenvloeistof in combinatie met lenzen. Hiermee profiteer je van de laagste prijs. De lenzenvloeistof kun je ook los bestellen tegen een meerprijs. Kies dus voor het meeste voordeel en bestel lenzenvloeistof én lenzen.
48.50 *Prijzen zijn inclusief btw
Fabrikant: Alcon - Artikelcode1627

Kortingsschema
  • 1 = 48.50
  • 2+ = 46.00
Heeft u comfort klachten met het dragen van uw contactlenzen? Test dan nu geheel gratis de Aosept plus HydraGlyde voor extra draag comfort.

AOSEPT plus systeem is een gebruiksvriendelijk onderhoudsysteem voor alle typen contactlenzen. Reinigen, desincfecteren, neutraliseren en verwijderen van proteïnen gebeuren in één enkele stap. Na minimaal 6 uur blijft er uiteindelijk een zoutoplossing over en kunt u de lenzen onmiddelijk weer worden ingezet.

Prijs  
De bovengenoemde vanaf prijs (Combi Deal) is gebaseerd op de aankoop van 4x 6 weeklenzen, 4x 3 of 2x 6 maandlenzen dit i.c.m. 2x een 1/2 jaar verpakking AOSEPT plus lenzenvloeistof. Wenst u 1x een halfjaarverpakking i.c.m. voornoemde lenscombinaties, dan valt u in prijsschema 1. Indien u alleen vloeistoffen wenst te bestellen, dan heeft u geen recht op het voorgestelde combinatie voordeel en zal deze berekend worden.

Vloeistoftype  
Eén-fase waterstofperoxide verzorgingssysteem    

Verpakkingseenheid   
5 x 360 ml AOSept, 5 x AOCup met AODisc + AOSept plus HydraGlyde 90 ml.  

Vloeistof samenstelling  
3% waterstofperoxide, polaxamer, fosforig zuur, fosfaatbuffer, natriumchloride.    

Fabrikant:
Alcon